23.03.2012

DIY: Fylte horn

Som jeg skrev tidligere, hadde vi fylte horn på bursdagen til broren min. Noen av dere var interesserte i oppskriften, så her kommer den! Det blir ca. 16 stk.
Her er en ny vri på ingrediensene som trengs til gjærdeigen:

Bland alt det tørre i en bakebolle, også tørrgjæren. Tilsett melk og smelta smør, ca. 40 grader. Elt til en smidig deig, og la den heve til dobbel størrelse.
Del deigen i to, og kjevle hver del til en stor, rund leiv. Del leiven i åtte spisser, smør på tomatsaus, strø deretter på skinke og pizzaost (du kan egentlig ha i hva du vil). Rull dem sammen til horn. Etterhev dem på plata mens ovnen varmes (250 grader). Pensle med egg, og dryss på valmuefrø. Stek hornene i ca. 15 min, midt i ovnen, til de er passe gylne.

post signature

2 kommentarer:

  1. sinsykt gode :):):) takk for oppskriften

    SvarSlett
  2. Så bra at du likte dem :D Ingen årsak!

    SvarSlett